Jenny Garland, klinikägare, klinikchef och leg. veterinär.

Veterinär med examen 2010. Jag har arbetat på både djursjukhus och mindre kliniker, senast som klinikchef. Nu är jag egen och har två mottagningar, en i Uppsala på Spikgatan 5 i Boländerna samt en på Blåkullavägen 2 i Almunge för smådjur, samt gör hembesök runt Faringe.

Mina intresseområden är hund och katt, framförallt tänder, samt gnagare av alla slag. Jag utför avancerad tandvård inklusive extraktioner, lagningar, rotfyllningar och bettregleringar på hund och katt.

Jag gör hembesök gällande t.ex. vaccinationer, id-märkningar och besiktningar av smådjur och hästar.
Jag utför även hemavlivningar ♡ av hundar och katter.
Välkomna!

Lotta. Leg. veterinär
Mikkel. Leg. veterinär
Nadja. Leg. veterinär
Linn V. Leg djursjukskötare
Jenny. Leg. djursjukskötare
Miriam. Leg. Djursjukskötare
Lisa. Djurvårdare nivå 2
Klara. Steriltekniker
Mona. Receptionist
Hanna. Praktikant, medicinsk sekreterare