Vi expanderar och söker dig som är leg dss alternativt djurvårdare nivå 3

Vi expanderar och söker dig som är leg dss alternativt djurvårdare nivå 3 som vill jobba nära patient och djurägare i ett roligt arbetsteam. Vi gillar olika så om du har skinn på näsan eller inte så är du lika välkommen!

 

Veterinär Garland i Uppsala är en fin och utrustad klinik med tandinriktning. Vi har samlad hög kompetens på tandvård och jobbar mot att bli första remissinstans i Uppsala vad gäller tänder på hund och katt.
Vi har nu tandremisser från uppland med angränsande län. Vi gör allt från PTR till bettregleringar och rotfyllningar och har kapacitet för 6-8 tandpatienter om dagen. Kliniken som ligger i Boländerna sedan 2019 har tre undersökningsrum, ett fullt utrustat labb, ultraljud, digitalröntgen, två fullt utrustade tandoperationsrum, samt en operationsavdelning. Vi har generösa personalutrymmen och vi gör mycket roligt tillsammans. Tjänstepension ingår samt försäkringar. Vi har korta beslutsvägar och det går att påverka sin arbetssituation. Vi tar emot i huvudsak tandpatienter men även andra vanliga pol och operationsfall. Vi har öppet måndagar till torsdagar kontorstider.

 
Leg. Djursjukskötare och djurvårdare nivå 3.
Nu söker vi dig/er som är leg. djursjukskötare alternativt djurvårdare nivå 3.
Som leg dss ser vi gärna att du är självgående gällande narkos och trygg i din roll på polikliniken. Som djurvårdare nivå 3 bör du vara självgående på polikliniken.

 

Team Veterinär Garland består numera av fyra veterinärer, två legitimerade djursjukskötare, en djurvårdare nivå 3, två djurvårdare nivå 2, samt tre stycken receptions- och administrativ personal.
Intervjuer sker löpande, tjänsten startar från när det passar dig/er. Såklart har man ledigt minst 4 veckor i sommar.
Tjänstgöringen är planerad som två till fyra dagar i veckan; måndag till torsdag och tiderna kan starta från 7.30-9 och sluta 16.30-18 som senast.
Du skall vara flytande i svenska i tal i skrift. Om man är intresserad finns goda chanser att avancera till en chefstjänst.

 


Tipsa gärna dina vänner om tjänsten!

Maila ditt brev och cv till
För mer info om oss se sociala medier och www.veterinargarland.se
Kontaktperson Jenny Garland leg vet Klinikägare och Tandveterinär
Tel 0735742505 (ej sms)
Om du inte har ett CV klart så skriv ett mail i alla fall eller kom in till oss på Spikgatan 5.
Vi hörs och varmt välkommen till oss!